JA A LA VENDA

el llibre “Alcemos la voz” de l’Association Solidarité Féminine

Un recull de testimonis de mares solteres del Marroc i les seves filles i fills, elaborat per l’Association Solidarité Féminine (ASF).

“Són elles i ells els qui prenen la paraula per a narrar-nos les seves lluites: contra una societat injusta i intolerant, contra l’analfabetisme, contra la irresponsabilitat de determinats homes, contra la ignorància i els prejudicis. Ens brinden les seves vivències.” Aïcha Ech-Channa, presidenta d’ASF

Disponible en castellà.

Preu: 9,05€ socis d'IMA, 9,95€ no socis, més 3,15€ de despeses d'enviament (si optes pel pagament en persona i reculls els llibres a la nostra seu et descomptem les despeses d'enviament).

Introdueix les teves dades, sense oblidar la teva adreça completa perquè puguem fer-te l'enviament.


En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, t'informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és Amics dels Infants del Marroc (NIF G62555859), amb seu a l’av. Diagonal, 365, 1r 2a, 08037 Barcelona, telèfon 934883445 i correu electrònic ima@amicsinfantsmarroc.org. IMA tracta les dades que ens facilites per tal d'oferir el servei sol·licitat, així com, si ens ho autoritzes, per a enviar-te informació per correu electrònic sobre els serveis i activitats que efectua l’entitat. Si us plau, fes-nos saber que vols seguir rebent informació a través d’aquest mitjà.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si Amics dels Infants del Marroc està tractant les teves dades personals enviant un correu electrònic a ima@amicsinfantsmarroc.org. A través d’aquest correu també tens dret a accedir a les seves dades personals, rectificar-les o sol·licitar la seva supressió quan ho consideris convenient.

Tlf: 613 046 340
ima@amicsinfantsmarroc.org
CIF: G62555859