Fada CORA
DARIJA 2017
març 2017

El passat 10 de març de 18 a 20.00 h. vam començar les classes de darija d'un nivell una miqueta més avançat que l'inicial.

Encara esteu a temps d'afegir-vos al grup creat o bé formar-ne un de nou de nivell inicial els dissabtes de 10.00 h. a 12.00 h., no us ho penseu i apunteu-vos aquí mateix. Si arribeu a crear un grup de 4 persones, la tarifa mensual seria només de 50 euros !!

Si voleu més detalls, truqueu-nos al 93 488 34 45 els dimarts de 17.30 a 21.00 hores o bé qualsevol tarda de la setmana de 17.30 a 19.00 h. Us hi esperem!!

Ja ens hem apuntat:

  • Assistents: 2
Un any més amb Solidarité Féminine
octubre 2016

Ajudem a la reinserció de les mares solteres d’Association Solidarité Féminine: un repte solidari amb sabors a cardamon, canyella, sèsam i comí!

Association Solidarité Féminine treballa des de 1985 a Casablanca per a la promoció dels drets de les dones i els infants sobre la base de la rehabilitació socioeconòmica de les mares solteres i la prevenció de l’abandonament dels fills. La formació que s’ofereix a les mares els permet l’accés a una ocupació amb ingressos dignes. En el centre d’Aïn Sebaâ les beneficiàries reben formació sobre restauració, confecció de menús, proveïment, elaboració dels àpats, higiene, rebuda de la clientela, gestió de caixa… Tot això fa que puguin portar el restaurant del centre.

Un cop la mare s’integra en un dels programes de l’associació, la filla o fill és acollit a la guarderia del centre, la qual se’n fa càrrec durant el dia: alimentació, roba, medicaments, productes d’higiene, joguines… Les educadores li programen activitats i vetllen pel seu desenvolupament psicomotriu alhora que reforcen el vincle mare-infant. La guarderia d’Aïn Sebaâ acull 30 infants de 30 mares solteres en situació de gran vulnerabilitat. El cost dels programes és de 360 € mensuals per a cada mare-infant.

Amics dels Infants del Marroc va signar l’any 2015 un conveni de cooperació de tres anys de durada amb Association Solidarité Féminine per contribuir a donar suport als infants de les mares solteres acollits a la guarderia d’Aïn Sebaâ. A la guarderia hi treballen dues educadores i una alfabetitzadora. L’aportació d’Amics dels Infants del Marroc va destinada a les despeses de contractació d’una de les educadores i a l’alimentació dels infants acollits.

Enguany, el repte d’Amics dels Infants del Marroc és aconseguir 2.500 € per donar continuïtat al projecte de cooperació amb Association Solidarité Féminine.

Fem que molta més gent conegui aquest repte! Moltíssimes gràcies.

2a sessió en l'«Espai de trobada» d'IMA
març 2017

Hem creat un espai de confiança per compartir sentiments, inquietuds, dubtes i experiències relacionades amb el fet de tenir un infant kafalat. Un espai on posar en comú tant els problemes i dificultats com les experiències reconfortants amb què ens trobem en el nostre dia a dia familiar.

Ens reunim el darrer divendres de cada mes de 18 a 20 hores. El primer dia, el divendres dia 27 de gener, vam tractar com a tema "els infants adoptats a l'escola" i les famílies que hi érem ens vam sentir molt a gust.

Aquesta primera sessió va ser oberta a tothom i a partir de la segona serà gratuït per als socis i es demanarà als no socis que facin una aportació voluntària.

De manera excepcional, la propera sessió es realitzarà el dia 31 de març i no el 24 de febrer com tocaria, parlarem dels límits però estem oberts a d'altres propostes. Si hi esteu interessats, no dubteu en apuntar-vos-hi.

Ja ens hem apuntat:

  • Assistents: 1
Diagonal, 365, 1º 2ª - 08037 Barcelona 93 488 34 45 (martes/dimarts 19:00 - 21:00h.)
ima@amicsinfantsmarroc.org